Gratis gokkasten en fruitautomaten

De beste gratis gokkasten en fruitautomaten zijn Starburst, Gonzo’s Quest, Go Bananas en Spinata Grande. Al deze spellen zijn ontwikkeld door het bedrijf Netent. NetEnt is een beursgenoteerd bedrijf wat toonaangevend is als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe games. De ontwikkelaars zelf zijn fervente spelers en liefhebbers, wat maakt dat zij goed kunnen inspelen op de wensen van online spelers. Uitdagende spellen, hoge winstkansen en prachtige graphics maken het spelgenot van de gokkasten en fruitautomaten ontwikkeld door NetEnt als een van de meest onderscheidende en opvallende die op het net te vinden zijn.

Een aantal van deze spellen zijn Starburst, Gonzo’s Quest, Go Bananas en Spinata Grande. Al deze spellen zijn als beste naar voren gekomen met het aanbod aan gratis spins en met de hoogste uitbetalingen. Bij Starburst gaat het om de door u vooraf geselecteerde hoeveelheid winlijnen, met de door u gekozen muntwaarden en inzetwaarde. Onderin het scherm kunt u dan meerdere buttons aanklikken; Max Bet, Autoplay, Paytable, Bet Level, Lines en Coins. Het Starburst Wild symbool telt voor elk symbool en kan alleen verschijnen op de rollen 2, 3 en 4. Zo wordt de Starburst Wild functie geactiveerd..

Gonzo’s Quest is zonder twijfel het mooiste gokkast van het moment! Het werkt anders dan u van de traditionele gokkasten gewend bent, u ziet namelijk vallende rollen, blokken die steeds weer naar beneden vallen. U ziet dus geen rollen zoals op andere gokkasten. Verdeeld over de vallende blokken zijn er maar liefst 20 uitbetaallijnen. U kunt kiezen of u 1 of 5 eenheden per lijn in wenst te zetten. Verder kunt u ook van verschillende inzetwaarden gebruik maken. Er is tevens een joker, het vraagteken. Deze mag vervangen worden door elk willekeurig ander object om zo een winnende combinatie te maken. Door de prachtige beelden en geluidseffecten is het een spel wat u niet snel zal doen gaan vervelen en met de 3D graphics is het een unieke gokkast die op het internet te vinden is.

Go Bananas is een geweldige gokkast waar ontzettend veel gebeurd! Vijf kleurrijke gekke apen in een boomhut, edelstenen, gouden standbeeldjes en fruit wat je om de oren vliegt. Het is wel een bijzondere gokkast, er is namelijk geen jackpot of bonusgame. Wel lopen de winsten ontzettend hoog op tot wel 140.000 punten! Wanneer de apen in de rollen verschijnen, veranderen zij en omliggende symbolen in Wilds en met hun hulp kun je dan de scorende lijnen maken. Elke aap zorgt dan ook voor een ander patroon. Een hele makkelijke kast, waarbij alles op 1 scherm te zien is en u het gauw onder de knie zult hebben.

Spinata Grande is weer een heel ander spel, wat zich afspeelt in Mexico en ondersteund wordt door vrolijke muziek voor extra spelplezier. De symbolen zijn afgebeeld als een piñata en bestaan uit een Stier, Ezel, Vis, Vogel en een Ster is de scatter. Verder zijn er de A, K, Q, J en 10. Al met al een ontzettend leuke gokkast met 5 kollommen en 20 speellijnen, waar de Mexicaanse sfeer van af spat!